thiswp
/
8 de febrero de 2019
Caminart

CATALÀ

 

M’agradaria guiar-te en una experiència global, unint dues de les meves passions, la muntanya i l’art.

 

T’ofereixo caminades guiades per bonics indrets del nostre territori fent salut, amb bona companyia, gaudint de la natura, descobrint el territori, entrant en contacte amb l’entorn i aprofitant cada recorregut per ajudar-te a millorar les teves habilitats de dibuix i creatives a través d’exercicis i propostes en paratges diversos.

 

A través del recorregut ens destensem, connectem amb la vida i amb nosaltres estimulant els sentits, i a cada sortida incidirem en algun aspecte que ens ajudi a observar millor i saber-ho reflectir més bé de forma gràfica. Envoltats de natura que ens farà de model i observant els canvis al llarg de les estacions, podrem aproximar-nos i millorar el dibuix naturalista.

 

Les sortides seran per camins sense dificultat tècnica, però per a persones que els agrada caminar i poden fer distàncies d’uns 10 km. amb una mica de desnivell, comptant que hi haurà una parada llarga per fer l’activitat artística, i pel dinar, que pot ser que coincideixi o no, depèn del lloc.

 

Horari: Aproximat, en funció de cada recorregut, de 9:30 a 17h.
Accés: El punt de trobada serà una estació de tren, de manera que tothom pugui accedir-hi amb transport públic. Les caminades es faran per Catalunya.
Material de dibuix: a cada sortida, segons l’activitat plantejada, s’indicarà el material que convé portar si és necessari.
Material per la sortida: cal portar botes o sabatilles de trekking (el calçat és molt important, si no és prou adequat es pot aconsellar no fer l’activitat). Motxilla, aigua, gorra, dinar i alguna cosa per picar a mig matí o durant el camí. Són interessants els bastons, i convé portar alguna peça d’abric perquè en dibuixar estarem parats força estona.

Preu per persona (iva inclòs): 25 € / 10% de descompte a socis d’entitats excursionistes o de muntanya pertanyents a la FEEC.
*Places limitades. Cal reservar plaça per email i fer una paga i senyal. En reservar la plaça s’entén que s’accepten les condicions descrites a continuació.

 

CONDICIONS
Si per motius meteorològics o de força major cal anul·lar o aplaçar la sortida, aquesta paga i senyal es guardarà per una altra sortida (durant 6 mesos) o es retornarà si es prefereix.
Si no es pot assisitir al taller, cal avisar fins a 72 h abans de l’inici de l’activitat per email, i podrem canviar la reserva per una propera activitat (no es retorna l’import abonat). Passat aquest termini no es faran canvis ni devolucions, però sí que s’accepta cedir la plaça a un amic o conegut.

 

RESPONSABILITAT
Cada participant assumeix la seva pròpia responsabilitat en el moment de registrar-se en aquesta activitat. Es tracta d’una activitat de baixa dificultat, pel que es considera de mínim risc, encara que la organitzadora estarà atenta a que tothom es trobi bé i pugui seguir sense problemes la sortida.

 

Resum de la sortida CaminArt per Sitges.

CALENDARI 2019

Per més informació i reserva,
escriu a thais@thaisborribas.com

 

Segueix les novetats a través
d’Instagram o Facebook.

Dissabte 23 de febrer

El paisatge del Garraf des de Sitges.
Volta circular descobrint el paisatge de garric i el mar, amb magnífiques vistes i visita al mirador de la Trinitat.
11 km. i 560 m. de desnivell positiu.

 

Dissabte 23 de març

Sant Celoni i la Vall d’Olzinelles.
Volta circular per camins boscosos i racons amb arbres impressionants. Experimentarem amb tècniques de dibuix.
10,5 km. i 430 m. de desnivell positiu.

 

Dissabte 1 de juny

Caminada per la zona protegida del Delta del Llobregat.
Descobrirem la meravella natural de gran biodiversitat de fauna i flora que es troba ben a prop de Barcelona. Seguirem camins, pujarem a miradors i observarem des dels espais de guaita. A part de bloc i llapis, recomanable portar prismàtics.
11 km. i desnivell inapreciable.

CASTELLANO

 

Me gustaría guiarte en una experiencia global, uniendo dos de mis pasiones, la montaña y el arte.
Te ofrezco caminatas guiadas por bonitos lugares de nuestro territorio haciendo salud, con buena compañía, disfrutando de la naturaleza, descubriendo el territorio, entrando en contacto con el entorno y aprovechando cada recorrido para ayudarte a mejorar tus habilidades de dibujo y creativas a través de ejercicios y propuestas en parajes diferentes.

 

A través del recorrido nos destensamos, conectamos con la vida y con nosotros estimulando los sentidos, y en cada salida incidiremos en algún aspecto que nos ayude a observar mejor y saberlo reflejar con más calidad de forma gráfica. Rodeados de naturaleza que nos hará de modelo y observando los cambios a lo largo de las estaciones, podremos aproximarnos y mejorar el dibujo naturalista.

 

Las salidas serán por caminos sin dificultad técnica, pero para personas que les gusta caminar y pueden hacer distancias de unos 10 km. con un poco de desnivel, contando que habrá una parada larga para hacer la actividad artística, y para la comida, que puede que coincida o no, depende del lugar.

 

Horario: Aproximado, en función de cada recorrido, de 9:30 a 17h.
Acceso: El punto de encuentro será una estación de tren, de modo que todo el mundo pueda acceder en transporte público. Las caminatas se harán por Cataluña.
Material de dibujo: a cada salida, según la actividad planteada, se indicará el material que conviene llevar si es necesario.
Material para la salida: hay que llevar botas o zapatillas de trekking (el calzado es muy importante, si no es suficientemente adecuado se puede aconsejar no hacer la actividad). Mochila, agua, gorra, comida y algo para picar a media mañana o durante el camino. Son interesantes los bastones, y conviene llevar algo de abrigo porque en dibujar estaremos parados bastante rato.

Precio por persona (iva incluido): 25 € / 10% de descuento a socios de entidades excursionistas o de montaña pertenecientes a la FEEC.
* Plazas limitadas. Es necesario reservar plaza por email y hacer una paga y señal. Al reservar la plaza se entiende que se aceptan las condiciones descritas a continuación.

 

CONDICIONES
Si por motivos meteorológicos o de fuerza mayor es necesario anular o aplazar la salida, esta paga y señal se guardará para otra salida (durante 6 meses) o se devolverá si se prefiere.
Si no se puede asistir al taller, es necesario avisar hasta 72 h antes del inicio de la actividad por email, y podremos cambiar la reserva para una próxima actividad (no se devuelve el importe abonado). Pasado este plazo no se realizarán cambios ni devoluciones, pero sí que se acepta ceder la plaza a un amigo o conocido.

 

RESPONSABILIDAD
Cada participante asume su propia responsabilidad en el momento de registrarse en esta actividad. Se trata de una actividad de baja dificultad, por lo que se considera de mínimo riesgo, aunque la organizadora estará atenta a que todo el mundo se encuentre bien y pueda seguir sin problemas la salida.

 

Resúmen de la salida CaminArt por Sitges.

0